John Wick 2 dokončil svoju výrobu!

Nenechajte si ujsť

Branislav Petrus
Branislav Petrus
Keby mi povieš aby som dobil svet a na výber mi dáš nôž a slovo, vyberiem si slovo. Pretože ak sa ho naučíš správne používať, pochopíš, že práve slovo je tá najsilnejšia zbraň.

Najčítanejšie za 7 dní

udúci rok, náš obľúbený nájomný vrah sa vracia na veľké plátna s vysokým očakávaním pre jeho pokračovanie John Wick: Kapitola 2, ktorého dátum bol daný na 10.februára 2017. Výroba nedávno zbalila kufre a ešte zatiaľ nie je známe, kedy sa objavia nové fotografie alebo prvý trailer.

„Keanu Reeves sa vracia v pokračovaní k hitu z roku 2014 John Wick, ktorý je nútený odísť z dôchodku, aby získal kontrolu nad cechom medzinárodnej organizácie nájomných vrahov, v ktorom sa udejú nemalé sprisahania.Viazaný krvnou prísahou cestuje John do Ríma, kde sa musí postaviť do cesty jedným z najnebezpečnejších zabijakov na svete.“

Pôvodné hviezdy z filmu ako napríklad Ian McShane (Winston), John Leguizamo (Aurelio), Bridget Moynahan (Helen), Thomas Sadoski (Jimmy) a Lance Reddick (Charon) sa vrátia a zopakujú si ich role v pokračovaní. K nim sa pridajú nový členovia- Common, Ruby Rose, Riccardo Scamarcio a Peter Stormare. Commom si údajne zahrá hlavnú zápornú postavu, vedúci bezpečnosti pre ženskú kriminalitu. Zatiaľ neboli ohľadom ostatných nových hercov prezradené žiadne podrobnosti.

Chad Stahelski, ktorý režíroval pôvodný film John Wick s Davidom Leitchom sa vracia, aby prevzal kormidlo, aj keď sa tento krát bude riadiť sám a skúsi si sólo. Obaja filmári mali v pláne riešiť pokračovanie spolu, ale nakoniec sa rozhodli inak. Rozdelili si úlohy a to teda tak, že Chad Stahelski prevezme pokračovanie John Wick 2 a David Leitch si zrežíruje film The Coldest City, v ktorom si zahrá aj hviezda Charlize Theron.  Derek Kolstad sa vráti k pokračovaniu filmu John Wick 2 ako scenárista.

John Wick 2 bude mať 10.februára niekoľko konkurentov. Spolu s ním na svetlo sveta vyjdu filmy ako Fifty Shades Darker a taktiež aj film Lego Batman. Ako ďalší sa k ním pridá film The Mountain Between Us, v ktorom si zahrajú Charlie Hunnam a Margot Robbie.

Myslíte si, že tento film prekoná 10.februára 2017 ostatné filmy? Nikam neodchádzajte a ostaňte s nami naladení na ďalšie informácie ohľadom pokračovania filmu John Wick!

 

 

Mohlo by sa ti páčiť

1 COMMENT

Pridaj komentár

- REKLAMA -

Najnovší obsah

- REKLAMA -