piatok, 18 októbra, 2024
Reklama

Obsadenie nového filmu Blade od štúdia Marvel sa rozrástlo. Novým prírastkom je herec Aaron Pierre

Nenechajte si ujsť

Ondrej Kačkoš
Ondrej Kačkoš
Volám sa Ondrej, mám 23 rokov a na vysokej škole študujem marketingovú komunikáciu. Filmy, seriály a knihy ma sprevádzajú mojim životom odmalička. Keď netrávim čas v škole, s kamarátmi alebo s rodinou, určite ma nájdete pri pozeraní filmov.

Aaron Pierre vo filme Blade

Štúdio Marvel si pre nás na nasledujúce roky prichystalo mnoho filmov a seriálov. Patria medzi ne aj rebooty starších filmov alebo sérií, medzi ktoré patrí jednoznačne aj film Blade. Lovec upírov mal niekoľko rokov dozadu vlastnú trilógiu, no tá nebola súčasťou MCU. Teraz bude ale nový film Blade s novým hercom zasadený do MCU, pričom celkové obsadenie po novom doplnil ešte aj herec Aaron Pierre.

Aaron Pierre je mladý herec, ktorého je možné poznať zo seriálov ako Krypton či The Underground Railroad. Pre herca to bude určite prelomové, aj keď nateraz ešte nevieme, do presne akej role bol obsadený. Okrem neho si vo filme zahrá ešte v neznámej role aj Delroy Lindo (Malcolm X). A v hlavnej roli Bladea/Erica Brooksa sa ukáže herec Mahershala Ali (Moonlight, Green Book, séria Hunger Games).

Reklama
Mahershala Ali, Aaron Pierre, Delroy Lindo
Pierre, Ali a Lindo; Zdroj: esquire.com, hamiltonhodell.co.uk, justjared.com

Blade sa v MCU už objavil

Ali v tejto roli nahradí Wesleyho Snipesa, ktorý si Bladea zahral v spomínanej trilógii. Posledný film trilógie bol vydaný v roku 2004 a tak medzi ním a novým rebootom bude zhruba dvadsať rokov. Presne sa to povedať nedá, keďže nový Blade ešte nemá stanovený dátum vydania a celkovo sa o ňom ako o filme veľa ešte nevie. Okrem hercov ale ešte vieme, že Bassam Tariq bude režisérom, Stacy Osei-Kuffour scenáristom a Kevin Feige producentom.

Reklama

Čo sa týka Bladea, jeho telo sme síce doteraz v MCU nevideli, no aspoň sme ho počuli. Bolo to v druhej potitulkovej scéne filmu Eternals, v ktorej sa Dane Whitman chcel dotknúť rodinného dedičstva – meča Ebony Blade. Tesne pred dotykom ho ale zastavil hlas. Opýtal sa ho, či je na to pripravený. To preto, lebo tento meč bol minimálne v komiksoch zdrojom kliatby. Čím dlhšie ho jeho majiteľ používa, tým viac krvilačným a násilníckym sa stáva.

blade mcu
Zdroj: uhdpaper.com

Nuž a tento hlas patril práve novému Bladeovi v podobe Aliho. Najbližšie sa ale ukáže už nie len ako hlas, ale aj telom vo svojom sólovom filme. Kto Bladea nepozná, ide o kríženca človeka a upíra. To preto, lebo jeho matku uhryzol upír počas tehotenstva s ním. Matka zomrela pri pôrode a z Bladea sa počas dospievania stal upír. Získal ale iba upírske silné stránky, nie upírske slabiny. A keď dospel, stal sa z neho jeden z najväčších lovcov upírov.

Reklama

Čo vravíte na doterajšie obsadenie filmu? Bude podľa vás reboot lepší ako pôvodná trilógia?

Reklama

Zdroj: collider.com

Reklama

Mohlo by sa ti páčiť

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- REKLAMA -

Najnovší obsah

- REKLAMA -
Reklama