piatok, 18 októbra, 2024
Reklama

VIDEO: Stretnutie Batmana s Jokerom v Arkhame vo vymazanej 5-minútovej scéne z filmu Batman

Nenechajte si ujsť

Branislav Petrus
Branislav Petrus
Keby mi povieš aby som dobil svet a na výber mi dáš nôž a slovo, vyberiem si slovo. Pretože ak sa ho naučíš správne používať, pochopíš, že práve slovo je tá najsilnejšia zbraň.

Nová vymazaná scéna z DC filmu Batman od režiséra Matta Reevesa (Vojna o planétu opíc) odhaľuje tvorcovu verziu prvého stretnutia temného rytiera (Robert Pattinson) s Jokerom (Barry Keoghan). Scéna bola včerajšou hlavnou odmenou hádanky, ktorú si môžeš skúsiť aj ty na stránke Rata Alada v rámci marketingovej kampane filmu.

Kampaň filmu sa sústreďuje na výzvy, ktoré vytvoril Riddler (Paul Dano). Temného sériového vraha z DC univerza si mohol vidieť v najnovšom filme pri snahe dokázať Gothamu, že je lepší ako jeho protagonický náprotivok. Reeves zverejnil prvú časť skladačky ešte minulý rok v decembri prostredníctvom tajomnej webovej stránky so sériou nezvyčajných rébusov. Stránka simuluje priamy rozhovor s Riddlerom, zatiaľ čo fanúšikovia sa snažia nájsť odpoveď na sériu otázok. Po ich správnom zodpovedaní sa vytvorí nový odkaz, ktorý presmeruje „úspešných detektívov“ na video s vymazanou scénou.

Reklama

Vymazaná 5-minútová scéna z filmu Batman s Jokerom v Arkhame

V kinoverzii filmu sa Joker objavuje až v poslednej scéne, keď pozdraví svojho nového spoluväzňa Riddlera prichádzajúceho do Arkham Asylum. Vymazaná scéna nás na toto temné miesto zaviedla opäť, no tentokrát sme sa dočkali prvej konfrontácie Batmana s Jokerom. Video je dejovo zasadené ešte pred udalosťami filmu a poukazuje na začiatok veľmi komplikovaného vzťahu medzi týmito dvomi ikonickými komiksovými postavami.

Reklama

Obsadenie filmu zahŕňa aj niekoľko ďalších skvelých hercov, ako napríklad Zoë Kravitz (Mad Max: Zbesilá cesta) v úlohe CatwomanColin Farrell (Fantastické zvery a ich výskyt) v úlohe Penguina, Andy Serkis (Pán prsteňov: Návrat kráľa) v úlohe Alfreda a Jeffrey Wright (Nie je čas zomrieť) v úlohe komisára Gordona.

Filmové štúdio Warner Bros. si bolo úspechom filmu isté ešte pred jeho vydaním a už dnes sú potvrdené dve spin-off série, ktoré uvidíme na platforme HBO Max. Prvá z nich sa zameria na Arkham Asylum, zatiaľ čo druhá preskúma Farrellovu inkarnáciu na Penguina. Máme sa teda na čo tešiť, už si len počkať na nové aktualizácie.

Reklama

Páčila sa ti zverejnená vymazaná scéna z filmu Batman? Názor nám môžeš napísať dole do komentára.

Reklama

Zdroj: youtube.com

Reklama

Mohlo by sa ti páčiť

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- REKLAMA -

Najnovší obsah

- REKLAMA -
Reklama