piatok, 18 októbra, 2024
Reklama

Neuveríte, koľko zaplatili Downeymu Jr. za návrat do MCU. Na novej postave zarobí brutálny balík

Nenechajte si ujsť

Nečakané odhalenie

Na tohtoročnom Comic-Cone v San Diegu to Marvel poriadne roztočil a predstavil mnohé novinky na nasledujúce roky. Okrem teaseru na novú Fantastickú štvorku či prvého pohľadu na film Thuderbolts sme mohli vidieť aj Harrisona Forda ako Red Hulk, na ktorého sa môžeme tešiť už vo februári budúceho roku vo filme Captain America: Brave New World.

Ďalej Marvel prezradil aj oficiálne názvy a dátumy vydania nových Avengers filmov. V máji 2026 príde do kín Avengers: Doomsday a o rok neskôr, v máji 2027Avengers: Secret Wars.

Reklama

Práve v rámci týchto dvoch filmov odhalili tvorcovia aj ústrednú zápornú postavu, spolu s hercom, ktorý ju stvárni. A urobili to vo veľkom štýle.

Reklama

Avengerov teda v nadchádzajúcich filmoch poriadne potrápi obávaný Victor von Doom, známy aj ako Doctor Doom. Ide o dobre známu postavu vo svete Marvel, ktorá sa vyznačuje svojím intelektom a nadľudskými schopnosťami. Tohto záporáka si fanúšikovia už dlho priali vidieť na filmovom plátne a nebude ho hrať nik iný, ako zbožňovaný Robert Downey Jr.

Herec je vo fanúšikovskej obci mimoriadne obľúbený najmä kvôli jeho stvárneniu Iron Mana. Downey totiž odštartoval sériu Marveloviek v roku 2008 prvým filmom v rámci MCU. Jeho postava však v roku 2019 vo filme Avengers: Endgame narazila na dojímavý koniec. Odvtedy sa všetci priaznivci pýtali, či je možné nejakým spôsobom Iron Mana vrátiť do tohto rozsiahleho univerza.

Reklama

Rozprávkový honorár a ešte niečo k tomu

Tvorcovia nás opäť prekvapili a ukázali nám, že nič nie je nemožné. Downeyho do kolotoča Marvel vrátili spôsobom, akým to nikto z nás nečakal. Koľko však slávnemu hercovi museli zaplatiť  za jeho opätovný príchod a aké ďalšie výhody tým získal?

Reklama

Robert Downey Jr. je bezpochyby jedným z najlepšie platených hercov. Podľa portálu Variety si herec za svoje doterajšie vystúpenie v MCU zarobil niečo medzi 500 až 600 miliónmi dolárov. Za plánované Avengers filmy, v ktorých Downey prejde od hrania heroického Iron Mana k bezohľadnému Doctorovi Doomovi, si zarobí poriadny balík.

Pohľad na jeho výplatnú pásku bude určite viac ako uspokojivý, keďže jeho odmeny by mali prekročiť hranicu 80 miliónov dolárov. Okrem toho dostane aj súkromné lietadlo, osobnú ochranku a vlastný tábor pre prívesy.

K režírovaniu nových filmov sa opäť vráti aj režisérska dvojica Joe a Anthony Russo, ktorí sa postarali o predchádzajúce Avengers filmy. Bratia si rovnako ako Downey zarobia 80 miliónov dolárov.

Reklama
Reklama

Mohlo by sa ti páčiť

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- REKLAMA -

Najnovší obsah

- REKLAMA -
Reklama