piatok, 18 októbra, 2024
Reklama

Aktuálne: Slovenský operátor vám zvýši ceny o 2 €. Má na to veľmi jasný dôvod

Nenechajte si ujsť

Zmeny prídu už v septembri

Slovenský operátor 4ka plánuje od 1. septembra 2024 vylepšiť svoje služby pre domácnosti na celom Slovensku. No zadarmo to určite nebude.

Čakajú nás drahšie balíčky

4ka síce príde s mnohými vylepšeniami a novinkami, no za tieto služby si budeme musieť priplatiť. Vyššie ceny sa budú týkať kombinovaných balíkov DUO (internet + TV), ktoré budú drahšie o 2 eurá. Poplatok za samostatné služby sa ale meniť nebude.

Reklama

Rýchlejší internet

Zmeny zahŕňajú zvýšenie rýchlosti internetového pripojenia, samozrejme všade tam, kde je to technicky možné. Zrýchlenia by sa malo dočkať desaťtisíc zákazníkov po celom Slovensku, vrátane používateľov doplnkovej služby pre zvýšenie rýchlosti uploadu. Lepšieho optického internetu sa dočkajú všetci, ktorí využívajú službu Internet od veľkosti S, až po XL.

4ka internet pokrytie na slovensku
Zdroj: pinterest.com

Novinky v rámci 4KA TV

Digitálna televízna platforma 4KA TV takisto prejde určitou obmenou. Viacerých určite poteší predĺžený archív. Ponovom si svoj obľúbený obsah budeme môcť pozrieť až 10 dní dozadu, z pôvodných 7 dní.

Okrem toho pribudnú aj nové televízne stanice do základného archívu, ktorý je pre všetkých zákazníkov zadarmo. Konkrétne RTVS Šport HD, RiK HD, TV Spark HD a TV Lux HD. Ďalej 4ka rozširuje svoju ponuku pre každý balík o jednu televíznu stanicu. Do balíčka M príde Nickelodeon, do balíka L Epic Drama HD a do balíka XL Viasat True Crime.

Reklama

Bolo to nevyhnutné ?

Zvyšovanie cien odôvodňujú rastom poplatkov za vysielacie práva obľúbených slovenských kanálov. Roman Vavrík, generálny riaditeľ spoločnosti SWAN, vysvetlil, že novovzniknuté náklady, bohužiaľ, musia preniesť aj do koncových cien ich produktov.

Reklama

Mohlo by sa ti páčiť

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- REKLAMA -

Najnovší obsah

- REKLAMA -
Reklama