Netflix má masívny problém. TOP seriály 2024 unikli na internet, k dispozícii sú celé epizódy

Nenechajte si ujsť

Erik Košťany
Erik Košťany
Moje meno je Erik (alebo Erino), mám 28, momentálne bývam v Bratislave. Kino navštevujem niekoľkokrát do mesiaca a čo nestihnem tam, doháňam na obrazovkách doma. Vlastním niekoľko konzol, rád si prečítam dobrú knihu či komiks, ale nevyhýbam sa ani pohybu po vonku (či už na nohách alebo bicykli)

Epizódy celého seriálu unikli online

Netflix zažil vo štvrtok 8. augusta v podvčerných hodinách masívny prienik do ich bezpečnostných databáz. Únik dát je skutočne veľký, na internet sa dokonca dostali celé epizódy očakávaného seriálu Arcane. Ako informovali IGN, online sa dostali aj časti z chystaného Terminátora a niekoľko anime.

Seriál Arcane je založený na populárnej videohre League of Legends. Príbeh sa sústreďuje na dve sestry, Vi a Jinx, ktoré sú od seba odlúčené a vyrastaním v rozličných prostrediach sa z nich stanú súperky. Jedna sa totiž ocitla v prosperujúcom meste Piltover, druhá zostala v jej zabudnutom a kriminálnom podsvetí nazvanom Zaun.

trailer arcane
Zdroj: Netflix

Prvých 5 epizód na internete tri mesiace pred premiérou

Prvá séria sa skončila obrovským cliffhangerom, po ktorom sa diváci nevedia dočkať druhej série. Tú zároveň napäto očakávajú aj kvôli jedinečným animovaným vizuálom, výborne načasovanej akcii, veľmi dobre napísaným postáv a v neposlednom rade aj známym osobnostiam v dabingu. Ústredným postavám napríklad hlasy prepožičali Hailee Steinfeld a Ella Purnell.

Blížiacu sa vojnu medzi dvomi mestami a súboje dvoch sestier majú diváci vidieť už na začiatku novembra. Vidieť máme, rovnako, ako to bolo pri prvej, ktorá sa odvysielala ešte v roku 2021, hneď trojicu epizód. Teraz, teda ešte takmer celé tri mesiace pred premiérou sa dostalo na internet prvých 5 epizód.

Full Episodes of ‚Arcane‘ Season 2 Appear Online Ahead of November Release Following Netflix Anime Leaks
byu/indig0sixalpha intelevision

Schytal do aj Terminátor

Zdroje, ktoré sa k epizódam dostali však hovoria o tom, že ich kvalita je nevábna. Dostupné boli len v rozlíšení 480p, mali v sebe natvrdo vpísané časové údaje a rovnako poznámky o hudbe a zvukových efektoch. Najdôležitejším je však vodoznak, na ktorom bol nápis „Iba na interné využitie“.

Predpokladať sa tak dá, že únik bol priamo z editorských miestností spoločnosti. Netflix zatiaľ situáciu nekomentoval.

Únik sa týkal aj chystaného seriálu Terminator Zero, ktorý sa má pritom na službe objaviť už 29. augusta. Cieľom boli aj pripravované jesenné anime, medzi nimi Dandadab či Ranmna 1/2.

Čo hovoríte na únik dát Netflixu, pri ktorom sa dostali na internet aj epizódy seriálu Arcane? Ako to je podľa vás možné? Dajte nám vedieť v komentároch. 

Zdroj: ign.com

Mohlo by sa ti páčiť

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- REKLAMA -

Najnovší obsah

- REKLAMA -