Po 26 rokoch končí obľúbený e-shop Slovákov. Toto musíte spraviť do 1 mesiaca

Nenechajte si ujsť

Andrej Cvik
Andrej Cvik
Mám 24 rokov a moje 3 najobľúbenejšie veci na svete sú káva a moja mačka. A tá tretia je tajná.

Známy e-shop končí, na toto si dajte pozor

Predaj cez internet je dlhodobo na vzostupe. Dnes už nakupuje na e-shopoch väčšina Slovákov a sme zvyknutí, že pravidelne pribúdajú stále nové internetové obchody do ponuky. Nie je to pritom až tak často, čo nejaký známy e-shop skončí. Všetkých teda zarazila správa od portálu Živě.cz, ktorý informoval, že už viac nenakúpime na jednom z najznámejších internetových obchodov na Slovensku aj v Česku.

Už čoskoro zanikne samostatný e-shop CZC.cz, ktorý funguje už od roku 1998. Obchod sa venuje online predaju spotrebnej elektroniky, počítačov, mobilných telefónov, herného príslušenstva a podobnému tovaru.

CZC.cz bude fungovať už len ako predajca na online trhovisku Allegro, kde už majú spustenú samostatnú sekciu. E-shop na samostatnej internetovej adrese zanikne. Doména CZC.cz bude však funkčná aj naďalej, a to hlavne kvôli riešeniu reklamácií či ďalších záležitostí týkajúcich sa záruky tovaru.

Presun ponuky na CZC Shop na Allegro bude dokončený do konca septembra,“ informovalo Allegro.

czc
Zdroj: snímka obrazovky CZC

Firmy sa zlúčili a tovar sa bude predávať už len na Allegro

Toto rozhodnutie je výsledkom zlúčenia viacerých českých firiem, z ktorých jedna vlastní aj samotnú značku CZC.cz, pod jednu spoločnosť Allegro Retail a.s. K tomuto zlúčeniu došlo začiatkom roka 2024.

Noví zákazníci sa nemusia ničoho obávať, keďže v obchode CZC Shop na Allegro nájdu rovnaký sortiment ako na samostatnom webe CZC.cz. Špeciálnu pozornosť tomuto kroku by však mali venovať existujúci zákazníci, ktorí už niekedy v obchode nakupovali. Existujúce vernostné body na dopravu zadarmo a zľavy totiž môžu využiť už len do 26. septembra na webe CZC.cz, ktorý čoskoro zanikne.

Kto body nestihne minúť, môže si ich môcť premeniť na zľavové kupóny pre nákup na Allegro. Kto to nestihne, udeje sa tak automaticky ku dňu 26. septembra. Prevádzkovateľ internetového obchodu upozorňuje, že pre prevedenie bodov na kupóny na Allegre je potrebné prihlásiť sa do svojho CZC Klub účtu.

Mohlo by sa ti páčiť

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- REKLAMA -

Najnovší obsah

- REKLAMA -