Legendárny Vlkolak je späť v traileri, ktorý vás od prvých sekúnd vystraší. Prekonáva aj originál

Nenechajte si ujsť

Erik Košťany
Erik Košťany
Moje meno je Erik (alebo Erino), mám 28, momentálne bývam v Bratislave. Kino navštevujem niekoľkokrát do mesiaca a čo nestihnem tam, doháňam na obrazovkách doma. Vlastním niekoľko konzol, rád si prečítam dobrú knihu či komiks, ale nevyhýbam sa ani pohybu po vonku (či už na nohách alebo bicykli)

Trailer na film Vlčí muž

Štúdio Universal chcelo pred rokmi budovať svoj Dark Universe, tento pokus však nevyšiel. Ikonické monštrá ale zverili pod strechu hororových majstrov v spoločnosti Blumhouse. Teraz sa rozhodli priniesť novú podobu Vlkolaka a trailer na film Vlčí muž nám jednoznačne ukazuje, že pôjde o spracovanie ako žiadne iné a už v prvej minúte navodzuje zimomriavky.

Postavu sme pôvodne dostali ešte v roku 1941, odvtedy prešla mnohými podobami. Teraz však opäť prinášajú muža meniaceho sa na vlčiu príšeru v úplne inej podobe. Je z neho krvilačné monštrum, ktoré sa, aj napriek vnútornému boju, nevyhne lovu vlastnej rodiny.

Vlkolak na love vlastnej rodiny

Muža, z ktorého sa príšera stáva, stvárni Christopher Abbott. Tohto herca sme mohli nedávno vidieť v dráme Chudiatko, poznať ho môžeme aj s hororu Prichádzajú v noci. Jeho ženu hrá Julia Garner, ktorú veľmi dobre poznáme zo seriálov Ozark či Neskutočná Anna. Táto herecká dvojica sa už v minulosti spolu objavila v trileri Martha, Marcy, May, Marlene.

Réžie sa ujal Leigh Whannell, súčasne dobre uznávaný majster žánru. Bol jedným so spoluautorom série Saw, s Blumhousom už predtým pracoval na troch filmoch. Išlo o tretí diel Insidious, originálne sci-fi Upgrade a práve ďalšie prerozprávanie typického Universal monštra – Neviditeľný muž. Posledný menovaný si získal nemalý divácky aj kritický úspech.

plagát wolf man / vlčí muž
Zdroj: TMDB

Ďalší mrazivý kúsok od tvorcu Neviditeľného muža

Pôvodne mal byť predstaviteľom hlavnej role Ryan Gosling, od filmu úplne neodišiel, zostal pri jeho produkcii. Spoluautormi scenára sú Corbett Tuck (prvé tri filmy Insidious), Lauren Schuker Blum (Orange Is The New Black) a Rebecca Angelo.

Talentovaný tím priniesol napínavú a mrazivú snímku, v ktorej sa ukazuje postupná premena muža na monštrum. Do toho dostávame postupné odhaľovanie loga s nemenej desivo sugestívnym zvukovým sprievodom. Určite by tak nemalo ísť o kúsok, ktorí by fanúšikovia žánru vynechali. Jeho premiéra je stanovená na 16. januára 2025.

Čo hovoríte na trailer na film Vlčí muž? Páči sa vám nové predstavenie Vlkodlaka s ešte väčšou dávkou hororu? Navnadil aj vám zimomriavky? Dajte nám vedieť v komentároch. 

Zdroj: variety.com

 

Mohlo by sa ti páčiť

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- REKLAMA -

Najnovší obsah

- REKLAMA -