Reklama
sobota, 5 októbra, 2024

Slávny herec z pôvodných Harry Potter filmov prekvapuje. Chce sa vrátiť aj do seriálu

Nenechajte si ujsť

Erik Košťany
Erik Košťany
Moje meno je Erik (alebo Erino), mám 28, momentálne bývam v Bratislave. Kino navštevujem niekoľkokrát do mesiaca a čo nestihnem tam, doháňam na obrazovkách doma. Vlastním niekoľko konzol, rád si prečítam dobrú knihu či komiks, ale nevyhýbam sa ani pohybu po vonku (či už na nohách alebo bicykli)
Reklama

Gary Oldman by sa vrátil do seriálu Harry Potter

Nedávno internet obletela informácia, že pre chystané seriálové spracovanie Harry Pottera sa hľadajú noví herci. Zatiaľ ide o kasting na hlavnú trojicu – Harryho, Rona a Hermionu. Nikdy však nie je priskoro hovoriť aj o ďalších postavách a vyjadril sa k nim aj samotný Gary Oldman, ktorý si vo filmoch zahral dôležitú postavu.

Oldman stvárňoval Siriusa Blacka, pôvodne utečenca z väznice Azkaban. V treťom filme sme sa však dozvedeli, že nie je pre mladého čarodejníka hrozbou, ale skôr ochranou, lebo je jeho krstným otcom. Britský herec sa celkovo objavil v štyroch filmoch (v tom poslednom, ôsmom, mal len malé cameo).

Reklama

Sirius bol podľa neho vo filmoch málo

Posledné roky sa Oldman objavoval v špionážnom seriáli Slow Horses, kde si po tri série zahral postavu Jacksona Lamba. Vyslúžil si za ňu nomináciu na cenu Emmy. Samozrejme sa tak objavil aj na ceremónii, ktorá sa odohrala pred niekoľkými dňami.

Reklama

Po odovzdávaní cien prišlo aj na sériu rozhovorov. Pri jednom z nich, ktorý viedol pre portál IndieWire sa hovorilo aj o slávnej sérii, v ktorej roky hral. Na margo jeho postavy sa vyjadril krátko, no výstižne:

„Milujem Siriusa. Ale nebol tam dosť dlho. Objavil sa a hneď upadol do studnice zabudnutia.“

V čarodejníckom svete by chcel inú rolu

Nakoľko sa má chystaný seriál z dielne HBO ešte hlbšie ponoriť do čarodejníckeho sveta, spýtali sa ho, či by si chcel svoju rolu zopakovať. Povedal, že je na to už dostatočne starý. Dokonca natoľko, že o pár rokov by si mohol zahrať Dumbledora a práve v roli riaditeľa Rokfortu by sa vrátil.

Reklama

Vedeli by ste si predstaviť, že by sa Gary Oldman vrátil ako Dumbledora? Mohlo by to podľa vás fungovať alebo by ste ho stále videli len ako Siriusa? Dajte nám vedieť v komentároch.

Reklama

Zdroje: variety.com; indiewire.com

Reklama

Mohlo by sa ti páčiť

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- REKLAMA -

Najnovší obsah

- REKLAMA -
Reklama