piatok, 18 októbra, 2024
Reklama

Tvorca Johna Wicka neveril vlastným očiam. Nový film so ženskou hrdinkou má zásadný problém

Nenechajte si ujsť

Erik Košťany
Erik Košťany
Moje meno je Erik (alebo Erino), mám 28, momentálne bývam v Bratislave. Kino navštevujem niekoľkokrát do mesiaca a čo nestihnem tam, doháňam na obrazovkách doma. Vlastním niekoľko konzol, rád si prečítam dobrú knihu či komiks, ale nevyhýbam sa ani pohybu po vonku (či už na nohách alebo bicykli)

Nový film zo sveta Johna Wicka čelil komplikáciám

Aktualizované 17. októbra 2024: V lete 2025 si v kinách pozrieme film Ballerina zo sveta Johna Wicka, v ktorom hlavnú úlohu stvárni Ana De Armas. Príbeh sa zameria na cestu ženskej vrahyne, no vráti sa v ňom aj Keanu Reeves. Bude sa totiž odohrávať medzi 3. a 4. filmom John Wick.

Pôvodne sme Ballerinu mali vidieť už tento rok, nakoniec však novinku odložili o 12 mesiacov. Portál The Wrap teraz zverejnil skutočný dôvod, prečo sa tak stalo. Jednoducho povedané, tvorca celej značky Chad Stahelski nebol spokojný s tým, ako sa film vyvíjal a musel sa ho ujať, aby doňho vrátil akčné čaro pôvodnej série.

Reklama

Anonymný člen štábu tvrdí, že Stahelski prerobil veľkú časť filmu, ktorá sa nanovo nakrúcala v Prahe. Nebol pritom prítomný režisér Len Wiseman:

Reklama

Samozrejme Chad [Stahelski] musel prísť a upratať po niekom inom. Nezabudnite, tento film je v podstate John Wick 3,5. Takže príbeh sa odohráva ešte pred štvrtou časťou, a po tej si nemôžete v značke Johna Wicka dovoliť žiadne zlyhanie.“

Neostáva nám nič iné než dúfať, že Stahelski dokázal zachrániť Wisemanovu víziu a Ballerina bude poriadnym akčným nárezom, hodným série John Wick. Novinku si v kinách pozrieme v júni 2025.

Reklama

Pôvodný článok

Svet zabijakov, ktorý nám bol predstavený v sérií John Wick, sa postupne rozrastá. Dostali sme už prequelový seriál, ešte viac očakávaný je však film, v ktorom si hlavnú rolu zahrá Ana De Armas. Teraz konečne dostávame trailer na film Ballerina, ktorý ukazuje, ako sa dostáva na špicku sveta vrahov a dobre organizovaných kriminálnikov.

Reklama

V treťom filme s Johnom Wickom s podtitulom Parabellum z roku 2019 bola predstavená nová škola z Ruskej Romy. Bola to škola pre baletky (v skutočnosti však trénované vrahyne), ktorú viedla Anjelica Huston. Na malý moment sme v ňom videli aj potetovaný chrbát jednej z tanečníc, neskôr sme sa dozvedeli, že jej meno je Eve Marcarro.

Ana De Armas sa prebojováva svetom zabijakov

Tentoraz sa na Eve zameria celý príbeh a jej role sa ujme De Armas. Predtým, ako ukážka plynule nadviaže na už videný záber, vidíme hlavnú postavu v jej mladších rokoch (stvárňuje ju Sharon Dunca-Brewster). Práve v tomto čase ju vyhľadá známy Winston (Ian McShane), aby ju rekrutoval.

Opätovné stretnutie samozrejme nastáva aj v samotnom hoteli Continental. Uvidíme tak aj dnes už zosnulého Lanca Reddicka ako manažéra hotela Charon. Z neho odchádza vyzbrojená na misie po celom svete, pri ktorých nechýba nápaditá a dynamická akcia so špičkovou choreografiou.

Reklama
Ana De Armas Ballerina John Wick
Zdroj: Lionsgate Movies

Príde aj na stretnutie so samotným Johnom Wickom

Jedna z úloh ju zavedie aj na Sibír, kde sa stretáva so samotným mužom, ktorého prezývajú Baba Yaga. Nie je to nikto iný ako Wick v stvárnení Keanu Reevesa. Eve hovorí, že už sa nemusí učiť robiť veci, ktoré robí on, pretože ich už ovláda.

Ďalšími hercami v obsadení sú Gabriel Bryne, Catalina Sandino Moreno či Norman Reedus. Režisérom filmu je Len Wiseman, známy tvorca série Underworld. Snímku sme mali pôvodne vidieť ešte počas tohto roka, bola však presunutá na 6. júna 2025.

Ako sa vám páči trailer na film Ballerina? Pozriete si aj tento projekt, ktorý vychádza zo série John Wick? Dajte nám vedieť v komentároch. 

Reklama

Zdroj: Lionsgate Movies

Reklama

Mohlo by sa ti páčiť

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- REKLAMA -

Najnovší obsah

- REKLAMA -
Reklama