streda, 16 októbra, 2024
Reklama

Nestačil ani obrovský záujem ľudí. Netflix zrušil ďalší kvalitný seriál

Nenechajte si ujsť

Erik Košťany
Erik Košťany
Moje meno je Erik (alebo Erino), mám 28, momentálne bývam v Bratislave. Kino navštevujem niekoľkokrát do mesiaca a čo nestihnem tam, doháňam na obrazovkách doma. Vlastním niekoľko konzol, rád si prečítam dobrú knihu či komiks, ale nevyhýbam sa ani pohybu po vonku (či už na nohách alebo bicykli)

Netflix zrušil seriál s obľúbeným hercom

Rušenie projektov Netflixu pokračuje. Tentokrát je jeho obeťou seriál Kaos, ktorý unikátnym spôsobom prerozprával príbehy z gréckej mytológie. Zasadil ich do moderného sveta a pridal dávku poriadne satirického humoru. Primárne sledujeme boha Olympu Dia, ktorý sa stáva zo dňa na deň viac paranoidným. Zahral si ho Jeff Goldblum.

Po jeho boku sa objavila Janet McTeer ako Hera a nimi sa hviezdne obsadenie len začína. Bol tu Cliff Curtis ako Poseidón či David Thewlis ako Hádes. Mimo božských bytostí sme sa pozreli na troch ľudí, ktorých zvádzal dohromady osud a mali navždy zmeniť smerovanie ľudstva.

Reklama
netflix seriál kaos
Zdroj: TMDB

V pláne boli tri série

Seriál sa tak skončil otvorene s tým, že mal povedať ďalšie, ešte napínavejšie príbehy. To bol od začiatku aj zámer jeho hlavného tvorcu Charlieho Covella. Ten ešte pred vydaním seriálu uvádzal, že má plán na natočenie troch sérií. Streamovacia služba však jeho víziu očividne neumožní.

Reklama

Informácia nepochádza ani od platformy samotnej, ale primárne od jednej z herečiek. Aurora Perrineau, ktorá hrala v seriáli Riddy (súčasnú verziu Eurydiky), zverejnila na svojom Instagrame srdcervúci príspevok, v ktorom hovorila o tom, aké bolo pre ňu nakrúcanie seriálu a ako jej bude chýbať. Na to sa jeden z fanúšikov spýtal, či to znamená, že seriál skončil. Odpovedala iba stručným „Bohužiaľ, áno.“

Príspevok už herečka medzičasom vymazala zo svojich sociálnych sietí.

Reklama

Kaos Canceled Instagram

Zostane nám 8 dielov s nedokončeným príbehom

Jediná reakcia, ktorú Netflix zatiaľ mal, že vo svojej knižnici spravili so seriálom malú zmenu. Zbavili sa označenia Séria 1 a ponechali iba názov KAOS (niektoré krajiny uvádzajú, že vidia za titulom dodatok N/A). Chcú tak naznačiť, že naozaj zostávame iba s osemdielnou minisériou a viac čakať nemáme

Reklama

Hodnotenie seriálu boli pozitívne. Na Rotten Tomatoes si vyslúžil skóre 76 % od kritikov a 83 % od divákov a veľa pozitívnych ohlasov na sociálnych sieťach. Streamovací gigant však nehľadí na hodnotenia, ale čisto na čísla sledovanosti. Projekt dosiahol 14,9 milióna videní za 4 týždne, čo nestačilo na to, aby sa pokračovalo s ďalšími sériami.

Pozerali ste aj vy seriál Kaos? Čo hovoríte na to, že bol zrušený už po prvej sérii? Čakali ste ďalšie pokračovania dobre rozbehnutých príbehov? Dajte nám vedieť v komentároch. 

Zdroj: movieweb.com

Reklama
Reklama

Mohlo by sa ti páčiť

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- REKLAMA -

Najnovší obsah

- REKLAMA -
Reklama