streda, 16 októbra, 2024
Reklama

Samsung si verí. Tento mobil bude tak úspešný, že navždy zavrie ústa Applu

Nenechajte si ujsť

Andrej Cvik
Andrej Cvik
Mám 24 rokov a moje 3 najobľúbenejšie veci na svete sú káva a moja mačka. A tá tretia je tajná.

Nový Samsung telefón má byť enormne úspešný

Juhokórejský gigant sa spolieha na veľký úspech v nasledujúcich mesiacoch. Už v januári budúceho roka predstavia Samsung Galaxy S25. Nová generácia má nadviazať na veľmi dobré predaje aktuálneho modelu Galaxy S24. Očakávajú pritom, že ľudia sa potrhajú konkrétne za jedným modelom.

Správa od magazínu The Elec informovala, že Samsung už čoby nevidieť nakopne výrobné linky a produkciu Galaxy S25. Budúci rok nás čakajú taktiež tri modely:

Reklama
  • Galaxy S25
  • Galaxy S25 Plus
  • Galaxy S25 Ultra

Nakopli výrobu, očakávajú veľký záujem

Firma má cieľ do júna 2025, teda za prvý polrok predajov novej generácie, vyrobiť zhruba 22 miliónov zariadení. Zhruba polovicu z nich (11 miliónov) má tvoriť najdrahší model Galaxy S25 Ultra.

Reklama

Plán je v októbri začať vyrábať jednotlivé súčiastky a v decembri už mať hotové telefóny, pripravené na zabalenie a odoslanie prvým zákazníkom. Pred spustením predaja chce mať Samsung v zálohe aspoň zopár miliónov kusov.

galaxys24
Zdroj: redakcia REWIND.sk

Zaujímavé sú aj zistenia o tom, aké modely sa podľa firmy budú najlepšie predávať a v akých krajinách. Základný Samsung Galaxy S25 by mal činiť 30 % predajov v Severnej Amerike a Európe, pričom väčší Galaxy S25 Plus bude ešte úspešnejší – s približne 35 až 40 % predajov. Zvyšných 30 až 35 % bude tvoriť Galaxy S25 Ultra.

Reklama

Samsung očividne našiel veľmi dobré rozloženie svojho modelového radu, s optimálnymi cenami a hardvérovými rozdielmi. Očakávané predaje troch telefónov sú rozdelené zhruba na tretiny.

Reklama

Podarí sa im to, čo nezvládol ani Apple?

Podľa zdrojov magazínu, ktoré majú blízke napojenie na dodávateľský reťazec Samsungu, spoločnosť plánuje do konca 2025 vyrobiť až 30 miliónov zariadení Galaxy S25. To je od nich veľmi sebavedomé, najmä kvôli tomu, ako dobre sa predávali a stále predávajú modely Galaxy S24. A to sa väčšinou nedeje dva roky po sebe.

Dôkaz, že je to nezvyčajné, nájdeme aj u konkurenčného Applu. Zatiaľ čo iPhony 15 Pro (2023) sa predávali mimoriadne dobre, najnovšie tohtoročné iPhony 16 Pro zaznamenali veľmi slabé predaje, s prepadom zhruba 20 až 25 %. Sme teda zvedaví, či sa Samsungu podarí zázrak.

Reklama

Mohlo by sa ti páčiť

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- REKLAMA -

Najnovší obsah

- REKLAMA -
Reklama