piatok, 18 októbra, 2024
Reklama

Hráčom Warzone sa počas zápasu odhalila upútavka k novému Call of Duty. Koľko easter eggov si pre nás Activision pripravil?

Nenechajte si ujsť

Branislav Petrus
Branislav Petrus
Keby mi povieš aby som dobil svet a na výber mi dáš nôž a slovo, vyberiem si slovo. Pretože ak sa ho naučíš správne používať, pochopíš, že práve slovo je tá najsilnejšia zbraň.

Ak ešte niekto z vás nepostrehol, herná séria Call of Duty sa rozrastie aj v roku 2020. Dozvedieť sme sa to mohli od známych COD youtuberov a streamerov, ktorí objavili niečo zvláštne – tajnú webovú stránku, ktorá naznačuje, že v piatok 14. augusta sa dočkáme príchodu ďalších podstatných informácií.

Prvá vlna postupného odhaľovania hernej novinky začala ešte minulý týždeň, keď COD komunite (niektorým influencerom a hráčom) prišli poštou obrovské drevené debny. Nechýbali samozrejme ani inštrukcie, ktoré im „mystery box“ zakázali otvoriť do 10. augusta 2020.

Reklama
Call of Duty 2020
Zdroj: gamesradar.com

Odhalenie Call of Duty 2020 zamotalo hráčom hlavy na dlhé hodiny

Propagačný materiál s Call of Duty bol odoslaný niekoľkým streamerom po celom svete a obsahoval záhadnú debnu so zámkom, ktorý bez príslušného kódu nebolo možné rozlúštiť.

Reklama

Po otvorení debny nasledovala komplikovaná hádanka, ktorá zaviedla nadšencov Call of Duty ešte do väčšieho bludiska. Celý proces unboxingu uverejnil na svojom YouTube kanále NoahJ456:

Prvý teaser mali možnosť vidieť hráči Warzone

Už dlhšie sa šepká, že najnovší herný titul nesie názov Black Ops: Cold War a vývojári od Activision nám to pravdepodobne potvrdili v nečakanej upútavke počas Warzone zápasu. V ňom sa totižto hráčom objavila na pozadí veta „Poznaj svoju históriu“, ktorá môže nenápadne odkazovať na príchod očakávaného prírastku do rodiny Call of Duty.

Reklama

Zatiaľ však stále nie je oficiálne potvrdené, čo nám týmito hádankami chcú dať najavo, ale jedným sme si istí. Activision sa stále len rozbieha a v najbližších týždňoch môžeme očakávať príchod ďalších easter eggov.

Reklama

Ak sa do sveta dostanú nové aktualizácie, veľmi radi vás s nimi oboznámime. Aj preto nikam neodchádzajte, pretože nové hádanky a stále sa rozrastajúce tajomstvo okolo hry Call of Duty Black Ops: Cold War ani zďaleka neskončilo.

Čo hovoríte na nadchádzajúce Call of Duty, ktoré nás poteší ešte v roku 2020? O vaše názory sa s nami nezabudnite podeliť dole v komentároch. 

Zdroj: vg247.com

Reklama
Reklama

Mohlo by sa ti páčiť

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- REKLAMA -

Najnovší obsah

- REKLAMA -
Reklama